De mensen achter Autoschade Koekkoek De mensen achter Autoschade Koekkoek

Mensen met passie voor auto’s Mensen met passie voor auto’s

Autoschadeherstel bij Autoschade Koekkoek

Autoschade Koekkoek is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring als het aankomt op het gebied van autoschade reparatie.

Bij binnenkomst merk je direct hoe wij met u als klant willen omgaan, persoonlijk. Dat begint met dat er altijd een kop koffie klaar staat voor onze klanten.

Vervolgens kijken we samen naar de situatie en zorgen we voor een passende oplossing voor de schade en / of andere diensten.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van :

Milieueisen

Veiligheidssystemen

Hybride- en elektrische auto's

Airco systemen

Electronica

Persbericht

Vader en zoon trotse nieuwe eigenaren van Autoschade Koekkoek

KAMPEN – Hij had niet verwacht dat hij ooit voor zichzelf zou beginnen, maar nu René de Gram sinds een paar weken samen met zijn zoon eigenaar is van Autoschade Koekkoek, voelt dat toch wel heel speciaal. De liefde voor het vak spat er vanaf als het tweetal een rondje maakt door het bedrijf dat ze onlangs van de 72-jarige Evert Koekkoek overnamen.

“Ik heb hiervoor al zo’n 12 jaar met m’n vader samengewerkt”, vertelt zoon Robert. “Vier jaar geleden kwam mijn vader in dienst bij Evert. En sinds kort zijn we weer herenigd. 

“Ik heb nooit concrete plannen gehad om voor mezelf te beginnen, maar ik heb wel alle papieren gehaald. Toen Evert voor de bouwvak aankondigde te willen stoppen, ontstond het idee dat m’n vader het over zouden nemen. Het ging ineens heel snel. Eind september was het bedrijf van ons.”

Het tweetal kreeg met Autoschade Koekkoek een goedlopend bedrijf in handen met een uitstekende naam in Kampen en omstreken. Als het aan vader en zoon De Gram ligt wordt dat de komende tijd alleen nog maar beter. “Wij voeren achter de schermen de nodige vernieuwingen door, je moet toch up-todate blijven. Maar voor de klant zal dat niet zo zichtbaar zijn. De kracht van ons bedrijf is dat wij allrounders zijn en een liefde voor het vak hebben.

Wij voeren alle stadia van het herstel zelf uit. Een auto gaat hier pas weg als hij er als nieuw uitziet. En soms nog beter”, lacht De Gram. “Laatst had ik hier een klant die helemaal straalde toen hij zijn auto ophaalde. Hij vond hem er nog mooier uit zien dan toen hij hem nieuw kocht. Een mooier compliment kun je niet krijgen.

Keurmerken

Vakman van nature, schadehersteller van beroep

De schadeherstellers van FOCWA zijn stuk voor stuk te herkennen aan deze eigenschappen. Van jongs af aan hebben ze al een passie voor het herstellen van gemotoriseerde voertuigen. Met volle overgave storten zij zich elke dag op hun werk. Met kennis, deskundigheid, expertise en oog voor detail hebben zij alles in huis om uw auto nauwkeurig en veilig te herstellen. Zo bieden ze kwaliteit dankzij hun aanleg, en veiligheid door vakmanschap.

Wilt u ook dat uw auto vakkundig wordt hersteld zodat u weer veilig de weg op kunt? Kies dan voor de vakmannen en -vrouwen van FOCWA. U geniet trouwens van 4 jaar garantie!

De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor dertien werkmaatschappijen van zeven verzekeringsconcerns. Onze doelstelling is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces te vergroten bij zowel de consument, de aangesloten dealer- en schadeherstelbedrijven als de Stichting Schadegarant en haar deelnemers.

De verschillende voordelen van de Stichting Schadegarant zijn: een lager of geen eigen risico, gratis vervangend vervoer, haal- en brengservice, omvangrijk herstelnetwerk, gegarandeerde herstelkwaliteit en zorgeloze directe financiële afwikkeling.

Klachtenprocedure

Autoschadebedrijf Koekkoek streeft continue naar 100% tevreden klanten! Bent u ergens niet (helemaal) tevreden over, dan horen wij dit graag van u.