Oldtimer Restauratie Oldtimer Restauratie

Autoschade Koekkoek beheerst dit vak als geen ander Autoschade Koekkoek beheerst dit vak als geen ander

Classic Restoration
AUTOSCHADE KOEKKOEK

Oldtimer Restauratie

Naast onderhoud en reparaties aan auto’s van deze tijd met moderne techniek, bieden wij ook de mogelijkheid om uw oldtimer te onderhouden en/of te restaureren.

Oldtimer Restauratie

Wij spreken van een oldtimer wanneer een auto de leeftijd van 25 jaar heeft bereikt. Vanaf deze leeftijd betaalt u ook geen wegenbelasting meer. De Belastingdienst biedt u dan op grond van deze leeftijd een vrijstelling van de wegenbelasting aan. Vaak bieden verzekeraars speciale oldtimerverzekeringen aan met bijzonder lage premies. Graag wijzen wij op de mogelijkheden.

Bij oldtimers komt het voor wat betreft onderhoud en reparatie vaak aan op een grote dosis vakkennis en liefde voor de oude techniek. Het loont altijd de moeite om een oldtimer goed te onderhouden. Zowel de carrosserie en de techniek vragen veelal meer aandacht dan een moderne auto. Te lang wachten met onderhoud kan onherstelbare schade veroorzaken. Tijdig ingrijpen voorkomt u dus vaak onnodig hoge kosten.

Restauratie

Indien u uw oldtimer door ons wilt laten restaureren, vragen wij u even contact met ons op te nemen. Restauratiewerkzaamheden vragen vaak veel tijd en expertise. Uw auto zal dan vaak ook voor wat langere tijd bij ons gestald moeten worden. Ook wilt u natuurlijk weten wat het kostenplaatje is dat bij uw wensen hoort. Om u een en ander uit te leggen, nemen wij graag even de tijd.

Aanschaf oldtimer

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een oldtimer, kunnen wij u op weg helpen om de auto te vinden die u zoekt. Het loont zeker de moeite om hier expertise van buitenaf voor aan te trekken. Oude auto’s hebben vaak gebreken die niet direct zijn te constateren. Om teleurstelling te voorkomen willen wij u graag door het zoek- en aanschafproces leiden.